Länktips: Vampy Varnish

Publicerad 2013-07-22 18:12:00 i Länktips

Alla verkar ha vitt skilda uppfattningar om vem som tar de allra bästa swatchbilderna - min favorit har alltid varit Vampy Varnish. Hennes swatches är glödande, skarpa, enkla och visar både smink och lack i sin allra vackraste form - plus att hon är lika blek som jag så hur lack ser ut mot hennes hudton brukar ge mig en bra uppfattning om hur det kommer se ut på mig. Bloggen är välorganiserad efter märken och kollektioner, och beskrivningarna är enkla och korta och utan en massa onödigt babbel. Man kan också söka på lack efter finish och färg. Det är alltid hon som får mig sugen på att köpa nagelstuff ur nya kollektioner, även om jag såklart googlar runt lite för att se bilder i dagsljus och andra vinklar. 
Om ni inte redan tröttnat på swatches från OPIs nya San Fransisco-kollektion så har VV skrivit ett roligt inlägg där hon visar lacken tillsammans med bilder och små berättelser kring vad namnen betyder, hon bor nämligen nära just San Fransisco.
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej