Isadora Purple Crush

Publicerad 2013-07-10 22:09:52 i Nagelfint

Ja, jag är nog den sista i bloggosfären som visar ett texturlack, och jag har inte ens köpt det själv pga bristande intresse, utan fick det i födelsedagspresent. Men jag gillar Purple Crush från Isadora oväntat mycket! Det är nog tack vare glittret; rena texturlack så som China Glaze's texturlack tycker jag rentav illa om. 
Det här är opakt på två lager och torkar blixtsnabbt. Sitter som berget också utan att chippa. Gnistrar vackert i solljus gör det också. Gillar! Jag tar bort det med foliemetoden (det vill säga bomullstussar med nagellacksborttagning på fingrarna, sen aluminiumfolie virat runt dem) vilket funkar utmärkt.
 
 
Däremot så tvivlar jag på att jag skulle köpa ett texturlack på eget bevåg, möjligtvis Alcatraz... Rocks som kommer med OPISan Fransisco-kollektion i höst, eller ett rött.
Kommentarer

Postat av: frida svensson

Publicerad 2013-07-11 11:14:28

Älskar dessa sugarcrush! De är som en discokula på naglarna. Dock så mycket bättre på andra än mig. Funkar inte riktigt på mitt arbete känner jag.

Svar: Haha, det är ju synd... det håller väldigt bra för tunga lyft i alla fall.
Dess

Postat av: Emma P

Publicerad 2013-07-12 08:24:03

Jag gillar också Isadoras strukturlack. Faktiskt oväntat klädsamma...

Svar: Ja, det verkar så...
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej