H&M Sweet Rose - budgetkap

Publicerad 2013-07-17 12:37:00 i Övrigt

Som jag skrivit förr är jag inte direkt någon märkesnörd, men jag har aldrig kommit på tanken att köpa parfym från H-effin'-M förrän igår. Då sniffade jag på och köpte den här, Sweet Rose, hos dem (H&M alltså) för 39,50. Billigare parfymer kopplar jag ihop med dålig hållbarhet på huden och inte särskilt fantasirika doftnoter. Och visst är hållbarheten på denna vad man kunde förväntat sig för två tjugolappar, men den luktar så sjukt gott! Den luktar som något jag sniffat på i en parfymaffär någon gång, men jag minns inte vad. Dupe-möjlighet, alltså. 
Jag är värdelös på doftnoter, men den luktar svagt av rosor på ett icke-tantigt och icke-bittert sätt, samt sött och fruktig, liksom bärigt. En sån doft som är svår att överdosera. Whatever, gå och lukta på den själva. Ett riktigt fynd om jag får säga det själv! Nu får den äran att stå bredvid mina Thierry Mugler och Prada :D
 
 
Kommentarer

Postat av: Beautybylinda

Publicerad 2013-07-17 14:06:11

Jag har denna med, köpte den på GeKås för liknande summa, riktigt god för att vara såå budget :)

Svar: ja, mycket nöjd!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej