DIY quickie: peeling

Publicerad 2013-07-24 12:50:00 i Hår & hud

Bästa hemmagjorda peelingen för de som gillar rivig peeling är kaffesump och honung. Krama ur kaffesumpen ordentligt så att blandningen inte blir för rinnig på huden. Låt sitta på ansiktet en stund eller peela och skölj bort direkt, passa gärna på att gnugga händerna mot varandra för att få igång blodcirkulationen i dem ordentligt. Som en mini-handmassage. Smörj ansiktet efteråt med något utan mineraloljor och skräp (jag kör enbart på Aloe Vera-gelé efter peeling). 
På kroppen gillar jag att använda olivolja+strösocker som jag har ståendes i en burk i duschen. River otroligt skönt och man behöver inte smörja in sig med lotion efteråt heller, ens på vintern. Jag peelar mig ett par gånger i veckan och med grejer från skafferiet blir det en väldigt billig lyx. Det bästa är ändå att det är otroligt lätt att fixa även för latoxar som mig. Kaffe dricker jag ju ändå varje dag så kaffesump råder det inte brist på...
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej