Cravings IV

Publicerad 2013-07-11 23:36:37 i Vill haaa

Fler Cravings kan du se här, här och här!
 
 
1. Peace & Love & OPI och Alcatraz... Rocks från OPIs nya San Fransisco-kollektion som kommer ut i höst. Swatches finns att skåda hos Purity här. Det är inte så ofta jag känner att jag MÅSTE ha OPI-lack men den här gången är jag faktiskt beredd att lägga den extra slanten, speciellt på höstigt dunkelt duokroma P&L&O.
2. En ny tub Hemp Hand Protector från The Body Shop. På grund av att det är den bästa handkrämen med den mysigaste doften, period. 
3. Mineralize Moisture Foundation från MAC. Skulle passa finfint sen när hösten kommer, men priset (345 kr) får mig att tveka.
4. Nyx Blush - Red. Känner ett växande behov av en snövitsröd blusher som passar perfekt på blek hud och kan se både pinuppigt kitschig ut och friskt rodnande.
5. Idun Minerals Lipgloss - Mary. En skitsnygg röd glansig färg som blir något transparent på läpparna. 
6. MAC Mineralize Skinfinish - Lightscapade. Jag har ju redan en finfin highlighter i min Mary Lou-Manizer men jag vill ha en som inte är så guldig och glammig för vardagar också, och Lightscapade är mer neutral i färgen. Så fin!
 
Det här inlägget innehöll affiliatelänkar.
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej