Triss i duschkräm

Publicerad 2013-02-24 16:04:00 i Hår & hud

Nu ni! Nu kommer det kanske mest läskande inlägget jag skrivit. Om ni är hungriga nu råder jag er att mätta hungern eller bereda er på att bli godissugna. För det är cirka SÅ SJUKT GOTT dessa duschkrämer från Original Source luktar. Jag ber jättemycket om ursäkt för att jag tipsar om något som inte går att köpa i Sverige. Jag tror mig dock veta (eller snarare: jag har läst det hos Viola) att man kan klicka hem flaskor från eBay! En läsare tipsade om att de går att köpa hos Britstore också.
 
 
Lime luktar som den där lime-isglassen som GB-glass hade för några år sedan. Eller som en läskande somrig drink med massor av limejuice i. Sött och syrligt och lite "zingy" som flaskan beskriver den. Jag blir sugen på sommar varje gång jag duschar med denna. Glass och ice-slushies och smoothies.
 
Mint and tea tree luktar som mint-godisar smakar, lite som Mentos fast mycket godare. Den här måste vara jätteskön att använda på sommaren när man är varm/solbränd/svettig eftersom den känns kylande på huden. En känsla som sitter i en stund efter. Men! Akta er för att råka få den här på vissa, ehrm, känsligare ställen på kroppen. Aj.
 
Chocolate and mint - säger bara en sak: After Eight! Krämig mörk choklad med en mintig kärna. Mmm. Som att tvaga kroppen med en hel jävla Aladdin-ask. Vågar knappt använda den här krämen av fruktan för att den ska ta slut. Men lik förbannat kan jag inte låta bli.
 
Bäst måste ändå vara priset på dessa. Som jag minns kostade de  £1,7 styck, det vill säga runt 20 kronor, och såldes överallt i England: apotek, sminkaffärer, mataffärer. Flaskorna är dessutom STORA. VARFÖR säljs inte dessa i Sverige? SKANDAL!
Kommentarer

Postat av: Ninni

Publicerad 2013-02-24 16:25:06

Köpte två st häromveckan i London, spar lite på dem... hihi.

Svar: det är underbara!
Dess

Postat av: Skatan

Publicerad 2013-02-24 18:41:58

ÅÅhhhhh världens bästa ju!
Kan meddela att de finns att köpa på http://www.britstore.co.uk för ett lite dyrare pris men denna wepshop skickar även till sverige om ha-begäret blir för stort... kliar i köpfingrarna, dett aär lätt de härligaste dushgels jag testat!

Svar: åhå, jag lägger till detta i inlägget!
Dess

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2013-02-24 22:32:32

Älskar duschtvålar som doftar som saker man helst vill dricka...haha :)

Svar: Jag också, hellre det än blommigt eller parfymigt :)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej