Travel essentials

Publicerad 2013-02-08 15:48:00 i Smink

Jag åkte nyligen till min hemstad och gör det lite titt som tätt. Jag är inget stort fan av att släpa med mig halva sminksamlingen land och rike runt utan tar gärna med det allra nödvändigaste som jag vet att jag kommer använda. Ja, ibland kanske man önskar att man hade tagit med sig något mer men vid det här laget har jag arbetat fram en "kärnkollektion" som innehåller allt jag behöver (observera att om det hade varit mitt i sommaren kanske en färgad dagkräm, ögonbrynspenna och mascara hade räckt...). Vilket är detta:
 
 
Contouring från NYX i nyansen Taupe. Mitt absolut bästa koralliga all-round-blush från Isadora i nyansen Cool Pink som passar till typ allt. Ögonprimer från Too Faced och min bästa ögonskuggtrio till vardags, Silent Treatment från Wet n Wild, komplett idiotsäker och funkar som eyeliner också. Random mascara (mindre viktigt vilken), just nu Raspberry Curl Mascara från Lumene. Eyebrow fix från H&M, bästa ögonbrynstrion från Viva la Diva samt min favorit bland alla ögonbrynspennor - som håller på att ta slut men som ändå räckt 1 ½ år - Mineral Eyebrow Pencil från Lumene. Till min bas har jag foundation från MAC och FACE (se inlägget från i förrgår) samt min holy grail-concealer från det brittiska budgetmärket Collection 2000 (finns att köpa på Boots och Superdrug för typ en tjugolapp). Saknas på bilden gör min concealerkvartett från Wet n Wild som helt enkelt såg för grisig ut för att få äran att trona på denna bild. Japp.
 
Vilka är era rese-essentials?
Kommentarer

Postat av: Emma P

Publicerad 2013-02-10 14:18:08

Känns som ett genomtänkt resekit! Mitt är inte alls lika välplanerat, det brukar variera. Ofta får Naked paletten eller Natural At Night-paletten följa med. Min pressade foundation från GloMinerals är nästan given också, så mycket smidigare att ha med sig än lös mineralfoundation...

Svar: skulle kanske testa en pressad foundation...
Dess

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-02-10 19:32:39

Bra produkter! Älskar H&M's eyebrow fix

Svar: det är grymt.
Dess

Postat av: Nina

Publicerad 2013-02-11 00:08:29

Hittade precis hit och gillar din blogg. Har lagt till dig i min blogglista så jag hittar hit igen.

Tycker ditt reskit verkar väldigt genomtänkt. Jag har oftast med mig alldeles för mycket när jag reser.

/Nina

Svar: tack! :D
Dess

Postat av: elsa

Publicerad 2013-02-11 13:28:02

Jättefin blogg, gå in på min blogg, bloggar om mode och livet genom foto och text, kram!

Svar: tack!
Dess

Postat av: ebba

Publicerad 2013-02-11 15:01:53

hoppas du får en bra start på den nya veckan :)

Svar: detsamma!
Dess

Postat av: Caroline Tano

Publicerad 2013-02-11 17:42:08

Åh vilken fin blogg du har! Väldigt läsvärd.
Kolla gärna in min blogg och lämna en kommentar om du har tid. Kramar! :)

Svar: tack så mycket!
Dess

Postat av: Agnes- Dream of traveling around the world ♥

Publicerad 2013-02-11 19:39:17

Super fin blogg! :D

Svar: tack!
Dess

Postat av: Shimmerdimmer - Mitt land är frusen musik

Publicerad 2013-02-12 13:40:27

Jag tycker det där är jättesvårt, som du säger vill man inte behöva tänka "farao, den där skulle jag ha haft också!". Jag brukar inte använda så jättemycket smink men jag brukar nog ha med mig lite mer än jag använder - det kan ju vara bra att ha och man vet aldrig vad som händer. Så tänker jag om det mesta; "tänk om". Mascara, tops att fixa lite med (om det räknas), puder och kanske en rouge/shading. Jag vill inte att det ska ta för mycket plats heller eftersom jag helst reser med lätt packning.

Svar: intressant att höra hur andra gör.
Dess

Postat av: MALIN

Publicerad 2013-02-12 14:19:59

hej! läget? fin blogg! kram :)

Svar: tack!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej