Isadora Second Nail, bästa underlacket!

Publicerad 2013-02-17 16:58:42 i Jag tycker till om produkter

Det här är det absolut bästa underlacket enligt mig. Okej, för att vara helt ärlig så har jag inte testat så jättemånga, men jag har hållt mig till Isadora Second Nail väldigt länge. Jag har aldrig problem med att billigare lack som från t.ex Depend eller H&M chippar tack vare mitt underlack - helt ärligt kan ett lack sitta kvar på mig i över en vecka utan att chippa annat än liite i kanterna. Jag tackar även mitt överlack för den bedriften.
 
 
Jag tror inte att det här lacket är tänkt att fungera som underlack egentligen, utan snarare att stärka naglarna samtidigt som det ger en diskret jobbvänlig nyans. Jag lägger däremot ett tunt lager under mina andra, färgade lack och upplever att de vara grymt mycket längre.
Tänkte jag skulle försöka hinna göra ett litet experiment med Second nail, för att visa hur bra det är, nästa vecka, så håll utkik efter det!
Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2013-02-18 02:03:22

Jag gillade den här mycket i början, tills jag efter några användningar märkte att den lossnade lätt. Den gick att skala av nageln hur lätt som helst och började flisa sig trots att jag bara målade ett lager. Hur konstigt som helst, så jag får nog börja leta efter andra alternativ :/

Svar: wat, nej vad synd! det enda lagret jag målar under mina lack sjunker in i nageln direkt. kanske blir så om du har oljat in naglarna innan?
Dess

Postat av: Amanda Blomkvist

Publicerad 2013-02-18 09:56:26

Allt bra idag? :D

MVH AmandaB

Postat av: Julia, June's abstracts

Publicerad 2013-02-20 18:49:44

Hm, jag kanske skulle testa det nästa gång jag ska köpa underlack. Gick på ditt tips om Mavalas överlack och äääälskar det.

Svar: glad att vara till hjälp!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej