Illamasqua I'mperfection

Publicerad 2013-02-12 14:37:00 i Smink

Först av allt vill jag bara säga WOW och ett stort tack till den boost av nya kommentarer och följare jag fått på sistone! Jag vet inte vad det beror på men det är i alla fall jättekul. Jag försöker att besöka och kommentera er alla så snart som möjligt. :)
 
"The world isn't perfect. But who wants to be perfect anyway? I'mperfection is an open invitation to stand up and show the world what makes you perfectly, imperfect. We want you to highlight the features other brands encourage you to cover up and celebrate your imperfections like badges of honour.
So show off your freckles. Make beauty spots more beautiful. Shine a light on your birthmarks. And be proud of your scars. Because life isn't about finding yourself, life is about celebrating who you really are."

Så lyder manifestot för Illamasquas nya kollektion I'mperfection (läs: imperfection/I'm perfection) som bjuder på bland annat unika "speckled" (fläckade) nagellack. De är lite fulsnygga tycker jag. Och även om det inte är meningen så känns det nästan lite påskigt, för med ett av de lacken på naglarna liknar man ju de där godisäggen med fläckar på. Det blå, Fragile, tycker jag är finast.
 
Nagellack i Freckle, Fragile, Mottle, Scarce, Speckle (£14.50 ~ 144 SEK). Läppstift i Immodest (£18 ~ 159 SEK). 
 
Förutom produkterna på bilden finns bland annat även tre blushduos till ett överkomligt pris samt ett grönt läppglans (!). I'mperfection finns att köpa på deras egen hemsida och på ASOS och är limited edition.
Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2013-02-12 20:14:19

Jag har sett swathes på nagelacket på bland annat några engelska bloggar. Jag gillar dem mer på naglarna än i flaskan. Håller med dig om att det blåa är väldigt snyggt! Läppstiften ser fina ut också.

/Nina

Svar: swatchbilderna ser bra ut ja!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej