4 rosiga blush

Publicerad 2013-02-17 16:38:00 i Smink

Jag ville visa fyra swatchar av mina olika nyanser av rosa som jag tycker om väldigt mycket. Alla är matta eller snudd på matta så när som på Kicks Must Have som skimrar. De är swatchade ovanpå lite ögonprimer. Scrolla ner för beskrivningar!
 
 
Sleek Flamingo är ett knalligt och väldigt pigmenterat blush. Jag antar att man kan kalla den här färgen djup magenta. Man får vara väldigt försiktig vid applikation på grund av den höga pigmenteringen, och jag är inte ens säker på att den här färgen passar mig to be honest, men jag tycker ändå om den väldigt mycket. Kostar $5,99 (~37 kr) på Sleeks hemsida.
 
Isadora Perfect Powder Blush Cool Pink är... öhm. Ja, en kall (om man pratar om färglära) rosa nyans är det ju inte i alla fall, så namnet förstår jag inte riktigt. Men det är en korallrosa skönhet som, vilket jag tidigare sagt, passar till alla tillfällen och som antagligen passar på alla olika hudtoner också. Välpigmenterad, bra hållbarhet. Kostar 119 kr på bl.a Kicks, Lindex, Åhlens, H&M, osv.
 
Viva la Diva Paparazzi är däremot ett kallt babyrosa blush. Som ni ser har dett gått sönder i dosan och mitt försök att laga det failade, det ser alltså inte ut sådär när man köper det. Även denna färg är pigmenterad men väldigt ljus så jag kan tänka mig att den inte syns särskilt väl på snäppet mörkare kinder. Kostar runt 50-60 kr och brukar säljas på Åhlens och Lindex.
 
Kicks blusher Must Have är ännu ett blush i en korallrosa ton men med ett guldaktigt skimmer. En blekare version av NARS Orgasm kanske man kan kalla det. Det här blushet är den minst pigmenterade i samlingen så man får jobba lite för att fånga upp någon färg men blir desto glowigare på huden än de andra matta exemplaren. Kostar 99 kr hos Kicks.
 
Kommentarer

Postat av: Andréa

Publicerad 2013-02-18 16:15:59

Paparazzi har jag inte sett förut, men det ser riktigt fint ut!

Svar: det är grymt!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej