Sminkjobb: Chugger - Art of Science

Publicerad 2013-12-13 15:53:00 i Smink

Nu ska jag berätta om en kul grej. För ungefär en månad sen sminkade jag killarna i metalbandet Chugger till deras musikvideo till låten Art of Science. Videon kan ni se i slutert av inlägget!
Bandet hade önskemålet att se mörkare och råare ut, och alltså inte enbart få det klassiska matt-hud-och-concealer-kitet som man annars ger män. Först grundade jag allas ansikten med en matt ansiktsprimer för att minska blänk i kameran: Lumene Matifying and retexturing primer, som gör huden matt på ett utmärkt sätt. Sedan täckte jag röda partier där det behövdes med Maybelline Fit Me Concealer. Som tur var är alla killarna rätt bleka med neutrala undertoner, så samma produkter funkade på alla fem. Jag skuggade kindben och framhävde drag med NYX Taupe (en såndär fantastisk shadingprodukt som verkligen passar alla). Sedan fixerade jag underlaget med Rimmel Stay Matte Powder. Runt ögonen fick alla i bandet en dos av gråbruna och mörkbruna skuggor med hjälp av Sleek Au Naturel PaletteSist men inte minst definerade jag ögonbrynen lite på de som behövde det. I starkt strålkastarljus tenderar man utan definition kring ögon och bryn att se väldigt urvattnad och platt ut.
Hoppas ni gillar videon! Bandets hemsida hittar ni här
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej