Liten eBay-haul

Publicerad 2013-12-22 16:37:00 i Länktips

Jag älskar eBay, och det har väl hänt att jag klickat hem något skamligt billigt någon gång bara för att jag varit uttråkad. Där gillar jag även att shoppa NYX och China Glaze (till 1/3 av priset i Sverige), nagellacksplattor och läppstiftsförvaring. 
Här är 4 billiga grejer jag köpt där den senaste veckan. Läs mer och hitta länkar under bilden!
 
 
  • Lösögonfransar från Hong Kong för 12:- inklusive frakt, finns i många olika former och längder till olika priser. För 12 kronor gör det inget om bandet är stelt eller om de ser lite fejk ut. Jag bär ändå aldrig lösfrallor till vardags och till fest kan de gott se lite överdrivna ut. ;) Hittas här.
  • Nagellack från Etude House. 32 kr inklusive frakt. Jag vet att Fröken Rosa köpt lack därifrån, och att de är ett bra budgetalternativ. Just detta ska tydligen vara en nästan-dupe till China Glaze It's A Trap-eze. Hittas här
  • Syntetborstar som antagligen ska föreställa (mycket billigare) Sigma-kopior (och det skulle inte förvåna mig om de faktiskt tillverkas i samma fabrik...). Jag läste att Honi rekommenderade dessa så jag blev nyfiken. För 38 kronor inklusive frakt vågar man chansa. Köpta här.
  • Överlack från Seche Vite. Har inte sett en så billig SV-flaska tidigare så jag slog till på det här prisnedsatta exet. Ser fram emot att testa, även om jag fortfarande är mycket nöjd med Quick Dry Top Coat från Mavala. 49 kr inklusive frakt här.
Sugna, much?
 
 
Kommentarer

Postat av: Des

Publicerad 2013-12-22 18:49:10

Tack för tipset, jag köpte en flaska SV!

Svar: kul att hjälpa till!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej