Julshoppingtips

Publicerad 2013-12-08 21:24:00 i Länktips

Dess - din omtänksamma rabattguide i julklappshandeln. Eller nåt. Här har jag i alla fall samlat massor med rabatter och erbjudanden att ta del av, kanske om du vill spara pengar på julklappar eller köpa något fint till dig själv. Alla typer av godhet, både mot andra och sig själv, uppmuntrar jag. Om jag har glömt någon sida med ett bra erbjudande, tipsa gärna i kommentarerna. 
Några av länkarna är affiliatelänkar vilket betyder att jag får några ören per klick och några kronor per försäljning, för att förhoppningsvis kunna köpa fler fina saker att visa er här i bloggen. Men jag skulle aldrig sälja ett inlägg eller göra reklam. Bara så ni vet!
Happy shopping!
(Bild från Mirror.co.uk)

Och jag måste tipsa om Pricerunner för att hitta det du vill köpa till det bästa priset. Det kan t.ex skilja hundralappar på en och samma parfym från två olika affärer. Ha det juligt och mysigt nu hörrni och ramla inte i en snödriva.
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej