Cravings VII: önskelista beauty + annat

Publicerad 2013-12-08 20:55:51 i Vill haaa

Här kommer "Cravings" nummer sju i ordningen, de tidigare kan ni se här! Detta är en önskelista med både skönhetsrelaterade och andra wanties, självklart finns det tusen andra saker jag vill ha men när jag skulle sammanställa dem fick jag naturligtvis akut hjärnsläpp - som alltid. Nåväl, let's get started, läs mer under bilden.
 
1. Lancôme - La Vie Est Belle EdP. Min stoooora parfymkärlek just nu. Jag känner mig som a million bucks i den, som en lyxig och lyttligt lottad och rik London-kvinna, typ.  Lycka på flaska.
2. L'Oreal Paris - Sequin Explosion. Stort habegär väcktes efter att ha sett detta lack hos Fröken Rosa. Shinyyy!
3. Nördig Harry Potter-tischa från varsomhelst. Denna från Redbubble är snygg. 
4. Donna Tartt - Steglitsan (The Goldfinch). Donna Tartt är min favoritförfattare (tillsammans med J.K. Rowling, se ovan) och hennes nya stora roman verkar mycket lovande. Ser fram emot att läsa den och hoppas att min kära mor lägger denna under granen i år...
5. Personlig almanacka från personligalmanacka.se.  Hur skulle mitt liv se ut utan en almanacka? I can't even imagine. Tyvärr är de flesta almanackor i affärerna fula eller opraktiska på andra sätt. 
6. Soffa. Något att ersätta det trånga gröna skinn-åbäke till soffa jag har nu, i folkmun kallad "hångelsoffan" pga att man aldrig sitter så nära varandra om man inte ska hångla. Något awkward när man bjuder hem vänner. Tyvärr är soffa dyyyrt.
7. Illamasqua - Perseid. Det coolaste lacket jag sett på många år, och nu har jag ju faktiskt skaffat Peel Off Base från Isadora (funkar utmärkt, bara så ni vet) också! 
8. Brädspel. Jag älskar att spela brädspel/kortspel, och de jag är mest inne på nu är Pandemic och Forbidden Island, men jag gillar även klassiker som Carcassonne, Monopol, Gloom och Munchkin. 
9. Fler borstar från Real Techniques. Jag är i desperat behov av fler ögon- och blendingborstar för att slippa tvätta de jag har i tid och otid och jag gillar de andra fem borstarna från RT jag har. Och snygga är de. Vore inte helt fel!
 
Vad önskar ni er i julklapp?
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej