5 snabba produktrecensioner

Publicerad 2013-12-18 17:37:45 i Smink

Jag har varit en dålig recensent trots att jag testat många nya produkter på sistone. Så här kommer fem snabba omdömen - mina läsare är antagligen precis lika stressade som jag just nu. Scrolla för att läsa!
 
 
Bourjois Healthy Mix Serum Foundation (51) - Lätt till medeltäckande foundation som är väldigt enkel och krämig att arbeta med på huden. Jämnar ut bra men concealer behövs läggas till för de med röda partier eller mörka ringar. Blir inte flottig på huden, håller felfritt ca 5-6 timmar med puder ovanpå, börjar därefter "separera" lite på huden. Täpper inte till porerna. Inte lika bra som den vanliga Healthy Mix Foundation från samma märke, enligt mig, men trevlig ändå. 
 
Max Factor False Lash Effect Fusion Mascara - Mascara är en av de skönhetsprodukter jag är minst kräsen med och testhungrig på. Med detta sagt är detta en godkänd mascara, skapar hyfsad volym och längd,  utan att bli festligt eller va-va-voom dock. Roligare och fylligare än de flesta vardagsmascaror är den hur som helst. Kladdar/fäller inte under ögonen på mig (det gör de flesta mascaror).
 
Isadora Peel Off Base - Alla har säkert redan läst om denna nyhet, men för de som inte gjort det: Peel Off Base läggs under vanliga eller glitterlack för att man ska kunna dra av dem i stora sjok i stället för att böka med remover. Jag rekommenderar ett tunt lager Peel Off Base samt att man låter varje lager lack torka ordentligt innan nästa lager, annars härdar inte resultatet och du riskerar att bli av med din manikyr i förtid.
 
Rimmel Professional Eyebrow Pencil (Black Brown) - I början gillade jag inte den här ögonbrynspennan eftersom den är mycket mjukare och mer pigmenterad än den jag använde tidigare vilket var Isadoras vattenfasta. Men när jag hade vant mig så gillade jag den! En fullgod mörkbrun ögonbrynspenna helt enkelt, varken mer eller mindre.
 
Deborah Milano Shine Creator Lipstick (11) - Jag älskar verkligen förpackningen och den tunga, lyxiga hylsan. Innehållet, en korallig orangeröd historia, är inte helt dumt det heller. En smörig hybrid mellan läppbalsam och läppstift som dessutom luktar gott och glittrar fint. Dock är hållbarheten inte den bästa och på grund av den mjuka formulan så blöder det utanför läppkonturerna en hel del. Och jag kan aldrig riktigt vänja mig vid "har just ätit köttfärsås"-looken som uppstår i mungiporna när oreanga läppstift fade:ar. Swatch nedan!
 
 
Hinner inte skriva inköpsställen nu, men om ni undrar var man köper något, fråga!
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej