Yves Rocher - Lash Plumping Mascara Waterproof

Publicerad 2013-08-05 22:44:00 i Jag tycker till om produkter

Bild från Yves Rocher
 
 
Nu har jag testat Yves Rocher Lash Plumping Mascara Waterproof i en vecka ungefär och känner mig säker nog att ge ett utlåtande. 
Enligt Yves Rochers hemsida (affiliate) ska den här mascaran ge "riktigt fylliga fransar" men det håller jag inte alls med om. Det är svårt att bygga upp volym med den här mascaran. Visserligen är den blöt och torkar långsamt  (akta er för kladd alltså) men när den väl torkat blir den, likt många andra vattenfasta mascaror, hård och krispig. 
Däremot ger den här mascaran fina och lagom långa vardagsfransar. Vattenfastheten då? Jo, den satt helt okej på genom en dags badande. Däremot har jag märkt att den kladdar av sig under ögonen under dagen (förmodligen löser jag upp den med min concealer och hudens egna olja), så det gäller att pudra under ögonen för att inte råka få kladd där. Men detta problem har jag faktiskt inte ens med alla icke-vattenfasta mascaror, så där förlorar Lash Plumping Mascara Waterproof några poäng.
En okej vardagsmascara med hyfsad vattenfasthet - inget för fest eller för dig med oljig hy.
Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2013-08-06 18:38:15

SV: Candy från Prada blir nog mitt nästa köp, underbar ju! :)

Svar: ja, grym!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej