Vecko Revyn Beauty Awards

Publicerad 2013-08-09 12:08:00 i Länktips

Även i år är Viola på Killer Colours nominerad till en Vecko Revyns Blogg Award i kategorin "Årets Beautyblogg", och i år tycker jag det är dags för en helt ny vinnare och vem passar då bättre än just Viola? (Jag har visserligen röstat på henne varje år, hrm...)
Jag har följt Viola ända sen hon började blogga och hennes blogg blir bara bättre och bättre även då man tror att den inte kan bli bättre. Hon gör saker på sitt sätt, är inte rädd för att sticka ut, är tatuerad, har en cool attityd och är långt ifrån klämkäck eller fylld av klichéer - hon är rakt igenom sig själv helt enkelt. Hon skriver ärliga recensioner, översvallande hyllningar, målande beskrivningar av dofter och uppkäftiga fuck-yous i de politiska beautyfrågor hon engagerar sig (typ djurtestat smink). Hon är en skönhetsbloggare med sann smak, klass och personlighet som SYNS, som vågar lyfta fram nya märken och testa avant garde-trender, inte bara ännu en dussinblogg från någon med en dyr kamera men kanske inte så mycket att säga... därför gillar jag henne extra mycket.
Jag tänker rösta på Viola, glöm inte att rösta du också! Klicka på bilden nedan.
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej