Recension & Swatches: Sleek iDivine Ultra Matte V2

Publicerad 2013-08-29 14:42:00 i Smink

Bara 2 arbetsdagar (och en helg) senare kom den här paletten ända från England hem till mig, riktigt imponerande. Sleek gör paletter med riktigt prisvärda paletter, även om kvaliten på skuggorna varierar, och jag har sedan tidigare Storm och Au Naturel
Som namnet antyder är alla ögonskuggorna matta, och de flesta är pigmenterade och inte särskilt torra förutom möjligtvis Highness och Pillow Talk (se namnen på andra bilden). Noir och Ink ger en del nedfall vid applicering (hade svart och blå färg ända ner på hakan efter några timmar - borde ha borstat bort nedfallet ur ögonfransarna innan jag gick ut...), ett problem jag inte har med de andra färgerna. 
Färgerna går att blenda ut gudomligt bra, men som med de flesta andra matta ögonskuggor så krävs det att man pressar på fler än ett lager färg för maximal intensitet, speciellt om man suddat mycket. Hållbarheten blir då riktigt bra. 
Kostar 10 Euro (86 kronor) på SleekMakeUp.com eller 129 kr på Brallis.se.
En sminkning med den här paletten kommer upp strax. Vad tycker ni om Sleeks paletter?
 
 
Kommentarer

Postat av: Erika / Dravena's Beautyparlour

Publicerad 2013-08-29 15:39:12

Jag älskar deras paletter till vansinne.... Har Bad girl sen tidigare och beställde precis hem Storm.


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej