Recension: Bioderma Sensibio H20 Solution Micellaire (Sensitive skin)

Publicerad 2013-08-20 17:48:00 i Jag tycker till om produkter

Det franska märket Biodermas kultprodukt, i form av sminkborttagning och toner, är hyllad av renommerade make up-artister och make up-fantaster världen över. Det är ett micellärt ansiktsvatten, vilket betyder att det är laddat på ett speciellt sätt som drar till sig smuts.  Jag har blandhy men har använt versionen för känslig hy. Scrolla ner för full recension!
 
 
 
Det är inte svårt att förstå varför den här produkten är så poppis, om man t.ex snabbt vill ta bort basprodukter eller ögonsmink räcker det faktiskt med ett svep med bomullsrondellen över området. Asså, bokstavligt talat ETT pressande svep, så är all produkt borta. Magiskt. Mascara biter Sensibio dock inte på, speciellt gäller detta min vattenfasta mascara. Den försvinner inte för fem öre.
Jag tycker den här produkten är lite för dyr för mig som student (i Sverige åtminstone) för att jag ska vilja använda den varje dag till sminkborttagning, men helt klart som ansiktsvatten för att ta bort de sista resterna smuts. Huden känns inte torr eller stramande efteråt.
 
100 ml, 250 ml och 500 ml kostar 89, 129 och 199 kr respektive på Bekkas.se eller på apotek utomlands!
 
Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2014-11-16 12:28:55

Hej

det finns även på Svea APotek på Sveavägen 94, mittemot handelshögskolan. De har alla Bioderma produkter.

Postat av: Nina

Publicerad 2014-11-16 13:30:12

Hej

det finns även på Svea APotek på Sveavägen 94, mittemot handelshögskolan. De har alla Bioderma produkter.


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej