NYX HD Photogenic Concealer - Porcelain

Publicerad 2013-08-30 18:08:00 i Smink

Jag läste hos Frida Skoglund att den här concealern från NYX skulle vara riktigt ljus, så jag klickade hem den från eBay. Min favoritconcealer från Collection 2000 är påväg att ta slut och torka ihop (fast den räckte ett halvår! <3) så jag behövde verkligen en ny att dutta under ögonen och runt näsvingarna. Den här verkade faktiskt vara snäppet ljusare när jag swatchade lite snabbt!
Har inte testat den än men recension kommer så småningom. Har ni testat?
Kostade ca 60 kr inkl frakt här
 
 
Kommentarer

Postat av: Frida Skoglund

Publicerad 2013-08-30 19:30:34

Hoppas du gillar den så mycket som jag gör!

Postat av: Linnea

Publicerad 2013-09-01 20:10:55

Jag har hört så mycket gott om concealern från Collection 2000 (eller bara Collection nu?) men hittar den inte nånstans som skickar till Sverige. Vet du nåt jag inte vet? ;) Vågar aldrig handla på Ebay...

Svar: Jag vet bara om eBay, men eBay är lika säkert som de flesta internetbutiker, så länge man kollar så att säljaren har positiva omdömen. Jag har iaf aldrig blivit lurad där :) Det säkraste är att köpa via "Buy now", då är det oftast lite större "företag" som säljer till många, än "Auction" för då är det privatpersoner och mindre säkert.
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej