Mina badrumshyllor!

Publicerad 2013-08-09 01:13:00 i Övrigt

 Jag älskar att se vad andra har på sina badrumshyllor (utan att för den sakens skull snoka runt, såklart!) så nu tänker jag helt enkelt visa mina egna, och uppmuntrar andra att göra detsamma!
Som jag skrivit förr så lider njuter jag av en rensabortalltonödigt-mani som innebär att jag blir tokig av att ha för många prylar som jag inte använder liggandes i mitt hem. Jag rensar därför regelbundet min sminksamling och min nagellackssamling och ger bort det jag aldrig använder, samt slänger krämer och flaskor i badrummet som jag inte har nytta av eller gillar.
Detta är vad som kvarstår:
 
Hylla 1: hårprodukter. Värmeskydd, mousse, spray (den bästa!) och torrschampo, samt en hårolja. Allt utom håroljan är no-poo, dvs godkända för balsammetoden och fria från silikoner och mineraloljor, eftersom jag tycker att såna produkter byggs upp som en beläggning i hår och hårbotten och gör mitt hår risigt.
 
Hylla 2: parfymer. Min favorithylla! Sex full-size-flaskor och några prover. Jag är fruktansvärt kräsen med vad jag sprayar på kroppen men som ni ser så är vanilj och godisdoft poppis hos mig. Intimately Beckham är en annan otippad (kanske?) favorit jag har.
 
Hylla 3: ansikte. Ansiktsmask, dagcreme, rengöring, mer kräm, linsfodral, ansiktsprimer (större chans att jag använder det när det ligger i badrummet än i en fullproppad låda med smink...), lypsyl, punktbehandling mot finnar samt ögonkräm. Allt här är inte no-poo. Det fanns en period då jag bara smörjde OCH rengjorde ansiktet med olivolja men det fungerade helt enkelt inte för mig i längden.
 
Hylla 4: blandat. En te-burk med hårnålar och hårsnoddar, min favorit-nagellacksborttagning, linsvätska och en deo jag verkligen gillar som ofta går att fynda på Ö&B för typ 19:-. Inte så spännande hylla men utan denna faller allt annat, haha!
 
Hylla 5: kropp. Handsprit, after sun, solskydd för kropp och solskydd för ansiktet samt en body butter
 
Over and out!
 
 
Kommentarer

Postat av: Beautybylinda

Publicerad 2013-08-09 14:16:03

Åh jag är likadan :) Älskar att se vad andra har i sina badrums hyllor :) Kul inlägg :)

Svar: haha, javisst är det! tack!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej