Isadora Highlands palett + sminkning

Publicerad 2013-08-27 15:57:00 i Smink

Den här har de flesta av er säkert redan sett swatches på, men fler kan väl inte skada... Jag tycker att det Highlands från Isadora är en jättefin och välkomponerad palett, och jag är glad att de skippade den klassiska svarta skuggan. Har redan svarta skuggor så det räcker för en livstid.
Skugga nummer ett är lagom skimrig och pigmenterad för en highlighter. Nummer två är fin, men smular något så vedervärdigt så man får applicera med hårda, pressande tryck med penseln (glitter får man i halva ansiktet ändå, verkar det dock som). Både tre och fem är mjuka och lättjobbade för att vara svarta skuggor, och nummer fyra är något mindre smulig än nummer två.
 
 
 
Här har jag använt skugga 1 i inre ögonvrån, 2 på hela ögonlocket och 3 i globlinjen och under ögat. Efter 5-6 timmar så hade skuggorna nästan försvunnit och tyvärr suddats bort en hel del (trots primer), även om glittret höll sig på plats. Ska testa bara de matta skuggorna någon dag och verkligen trycka på dem över primern och se om de håller sig bättre då...
Vad tycker ni om den här paletten? Måste-ha eller inte?
Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2013-08-27 19:43:18

Jag tycker verkligen att den ser riktigt fin ut, gillar IsaDoras paletter och skuggor överlag, tycker att de har bra pigmentering och bra priser, dessutom gillar jag att de är oparfymerade.

Svar: Kunde inte sagt det bättre själv!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej