Isadora Color Chock Autumn Make-Up 2013

Publicerad 2013-08-10 13:51:00 i Smink

Jag struntar i risken att bli lönnmördad nu, men jag älskar hösten - mild vind, färgstarka löv, inomhusmys - och höstkollektionerna! Isadora är ett märke ej att underskatta, speciellt inte när det kommer till vampiga murriga höstfärger som jag så älskar. I år är inget undantag. Deras nya höstserie Color Chock (grammatikfascisten i mig undrar om de medvetet stavat chock "fel", för på engelska är ju den titeln helt obegriplig?) innehåller flera saker jag faktiskt VILL HA till skillnad från vad jag sett i vår och sommar.
 
Bilder från Isadora.se 
 
Det som sticker ut i mina ögon är det grågröna nagellacket Loden Greendet bäriga läppglanset Vintage Wine samt paletten Highlands (älskar namnet!) som finns swatchad hos Lipgloss Bitch. Ser fram emot en smokey höst.
Kommentarer

Postat av: Emma P

Publicerad 2013-08-10 18:37:45

Ur modesynpunkt är hösten verkligen helt fantastisk, både med kläder och smink. Tycker att Isadora ser ut att ha lyckats bra med den här kollektionen, har ett par av produkterna på väg hem till mig och det ska bli kul att testa...

Svar: tycker samma :)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej