Depend - 361

Publicerad 2013-08-02 09:19:00 i Nagelfint

Jag såg den här pärlan hos Lipgloss Bitch och blev genast nyfiken. Och när jag såg den i affären kunde jag konstatera att det absolut inte var min färg - men jag kunde ändå inte stå emot. Jag älskar ju lack med glitter i en annan färg och det här är inget undantag. Depend är riktigt bra på det. Visst är det fint!?
Ett ljust ärtgrönt jellylack med ljusblått microglitter. Tre lager har jag på bilderna och då skymtar man ändå lite VNL (visible nail line). Torkar ganska långsamt på grund av sin ganska tjocka formula, men ett snabbtorkande överlack fixar biffen. Håller bra gör det också! Jellylack brukar liksom klistra sig fast vid nageln och är mer spänstigt/mjukare än cremelack, och chippar därför inte lika lätt. 
Finns ute i affär nu.
 
(Och ursäkta mina paja nagelband...)
 
 
Kommentarer

Postat av: Alexandra

Publicerad 2013-08-07 00:59:22

Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar det här lacket eller inte. Gillar verkligen det på dina bilder men andra gånger jag har sett det har jag ogillat det :D

Svar: Så är det ganska ofta för mig också, haha.
Dess

Postat av: Maria

Publicerad 2013-08-07 12:10:39

Superfint, tycker verkligen om jelly lack

Svar: jag också :)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej