China Glaze höstkollektion: Autumn Nights

Publicerad 2013-08-09 15:14:28 i Nagelfint

Har ni sett China Glazes nya höstkollektion Autumn Nights? Inte jag heller. Den måste ha marknadsförts väldigt lite för ingen av de stora nagellacksbloggarna jag följer har visat den än. Men nu i dagarna började den säljas på Eleven.se och det var så jag fick nys om det. 
Swatches finns här och här!
Tycker ni någon nyans ser lockande ut? Såg inget jag direkt blev störtförälskad i. Möjligtvis mörkt grålila Charmed, I'm sure. Däremot gillar jag promobilderna och konceptet bakom med skimriga, mörka, burlesqua färger.
 
 
Kommentarer

Postat av: Skincare by Malin R

Publicerad 2013-08-09 17:00:14

Jag hittade ett par stycken "hjälp jag dör så snygga!" Och ett par som jag verkligen vill ha, bara för att :) Charmed, I'm sure var verkligen hjärtklappning! :)

Svar: härligt att de tilltalade dig mer än mig! ;)
Dess

Postat av: Maria

Publicerad 2013-08-15 22:26:06

Åh, charmed I'm sure, don't make me wine och goldie but goodie är ju alldeles ljuvliga. Jag har heller ej sett någon blogg skrivit om dem, vissa färger påminner om OPIs San Fran kollektion men spännande ändå, gillar verkligen China Glaze.

Svar: jag också :)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej