Min nagellackssamling förr och nu

Publicerad 2013-04-12 10:52:00 i Nagelfint

För 1 ½ år sen. Då tyckte jag att jag hade många...
 
 
Och nu, runt 85 st med dubletter (står bakom)...
 
 
Jag är långt i från extrem om man jämför med somliga andra som har flera hundra. Jag ger ständigt bort eller säljer de jag inte använder, ser ingen poäng i att låta lack jag inte gillar stå orörda i flera månader. Jag får panik om jag vet att jag har för mycket onödiga lyxvaror stående, känner mig dålig och slösaktig då, så därför rensar jag alltid och köper bara lack jag MÅSTE ha och som jag vet kommer användas. Men jag har ändå förstått att jag har ovanligt många, folk reagerar alltid när de kommer hem till mig. Dock har ju alla sin nördiga grej som de lägger lite mer pengar på - och jag lägger betydligt mer på mat, att gå ut,  osv. Och jag handlar många lack från utlandet där de är mycket billigare. Skulle aldrig DRÖMMA om att köpa ett China Glaze i Sverige till exempel.
Såhär ser de ut i alla fall!
Hur många nagellack har du?
 
 
Kommentarer

Postat av: Julia, June's abstracts

Publicerad 2013-04-12 11:06:33

Kul! Nu blev jag frestad att rada upp min samling och fotografera den jag med. Tror jag ska göra det idag.

Jag tänker precis som du. Ger gärna bort, säljer eller byter lack som inte känns riktigt hundra. Jag har så många lack som jag verkligen avgudar och då ser jag inte riktigt poängen med att spara dem jag bara tycker är okej. Mitt mål är att verkligen älska alla mina nagellack. Och försöka hålla antalet ganska stadigt. Nu har jag kanske 110, men försöker sälja av eller ge bort nagellack för att få ner antalet. Jag har sex nya lack som är på väg hem till mig också. För ett tag sedan gav jag typ sex, sju lack till svärmor och igår gav jag ett till en kompis.

Jag gillar bytesgruppen på Facebook, men en nackdel med den är ju att man kanske byter till sig lack man inte skulle ha köpt annars, och antalet lack i samlingen förblir ju samma. Nu har jag tagit bort min Facebook, men jag har bytt till mig många fina lack där också.

Svar: gör det, vill se!jag är inte överförtjust i bytesgruppen, för mycket OT plus att folk är för giriga med lack de faktiskt inte vill ha längre...
Dess

Postat av: Ellet

Publicerad 2013-04-12 11:34:48

Jag räknade och det var 94 stycken. Sen dess har det tillkommit ett. Har bara några stycken jag kan tänka mig att ge bort, resten vill jag ha kvar och använder. Måste bara hitta lite extra förvaring pga besticklådan i trä som jag har mina i just nu räcker inte riktigt till.

Svar: haha, det låter som... sådär förvaring!
Dess

Postat av: Awesome Chemistry

Publicerad 2013-04-12 12:02:37

Jag har inte räknat på ett tag- men skulle gissa på över hundra. Fast min växer inte så himla snabbt faktiskt- jag köper lack ganska sällan. Fast ofta om man jämför med "normala" människor ;)

Svar: inte knäpp, men heller inte helt frisk. :D
Dess

Postat av: Emma P

Publicerad 2013-04-14 11:33:01

Din samling ser väldigt fin och välstruktuerad ut. Gillar att den syns, tycker det är kul när man dekorerar med sina hobbys:) Hmm, jag har nog 200-300. Har inte räknat på länge, borde nog göra det snart...

Svar: do it! jag gillar struktur :)
Dess

Postat av: Honi

Publicerad 2013-04-15 20:45:24

Jag har verkligen ingen aning, jag har väl runt 200 skulle jag tro men som dig ger jag bort hela tiden för att hålla numret nere. Man kan ju inte förvara hur många lack som helst och jag har ju bara 20 naglar! Kul att se hur du har det!

Har du sett denna video? :-P Jag dregglade ihjäl mig... http://www.youtube.com/watch?v=JJmNtQbZ3do Dör. SÅ många lack kan man ju inte ha?!

Svar: OMFG, det där är ju sjukt! stackars alla lack som inte bli använda ;P
Dess

Postat av: Alexandra

Publicerad 2013-04-17 10:16:19

Jag har typ 70. Min samling är ständigt växande men jag gillar inte heller bara att köpa och köpa. Jag köper där det är billigast, jag köper endast lack jag verkligen verkligen vill ha och jag har en "tight" nagellacksbudget. Sen så köper jag iofs endast nagellack. Jag går numera sällan ut, jag köper sällan kläder och i princip aldrig smink.

Postat av: Julia

Publicerad 2013-04-19 19:58:35

Håller med om att det är för mycket ot och att folk är giriga :) men idén är bra!

Postat av: Victoria

Publicerad 2013-04-20 20:24:30

Har runt 100 nagellack och 10 på ingång.
Vilka utländska sidor köper du lack ifrån?

Svar: eBay, Beautybay och Nailsupplies :)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej