Läsarna svarar: 5 skönhetssaker du verkligen inte förstår grejen med

Publicerad 2013-04-25 17:17:00 i

 
Mitt svar:
1. Skönhetsbloggare som tycker ALLA produkter (mot andras totala sågningar) är jättebra och super och sällan skriver ett ont ord om något. Även om det beror på att de vill ha en "positiv blogg" eller nåt. Det är ändå inte den jag skulle lita på i första hand, tyvärr. 
2. Varför vissas självförtroende är så starkt kopplat till sin solbränna eller brist på den. Att man vill vara brun kan jag förstå, men att konstant klaga, jämföra sig med andra och säga nedvärderande saker om sin "glåmiga spöklika vita hud" ända tills man uppnått den där brännan, förstår jag inte. Ingen bry sig! Eller ja, inte jag i alla fall, men jag är ju inte en del av solbränna-sekten.
3. Hur man kan öva sig på att måla naglarna konstant i flera år och fortfarande kladda över hela fingrarna, eller hur man kan använda ögonskugga (gärna starka/mörka färger) varje dag utan att lära sig att sudda. Wtf?
4. Concealer på läpparna eller såpass nude läppstift att läpparna knappt syns. Scary!
5. Att sminkmärken inspireras av produkter som redan finns på marknaden är väl oundvikligt, men att man dessutom nästan i detalj kopierar designen också!? Vem tror man att man lurar? Oftast känner ju konsumenterna till originalprodukten, och att märke 2 har snott konceptet rakt av gör bara att man tappar en aning respekt för dem. Vill de det? *hostcliniquechubbystickhost*
 
Durå?
Kommentarer

Postat av: Emma w

Publicerad 2013-04-25 19:07:23

Haha, håller med dig på allt! En ny läsare här nu! ;D

Svar: yay! :D
Dess

Postat av: Sminkhörnan

Publicerad 2013-04-26 13:52:43

Håller verkligen med om det där med folk som målat naglarna i flera år men fortfarande målar hälften utanför. Hur svårt är det egentligen? och HUR kan det inte störa dom otroligt mycket att ha lack på nagelbanden =)

Svar: Ja, man undrar ju. Man borde ju bli bättre med åren. Än knäppare är det när bloggare som t.o.m får pressutskick med lack är kassa på att måla... de gör ju inte lacken helt rättvisa kan man tycka.
Dess

Postat av: Johanna (Jolimas sminkblogg)

Publicerad 2013-04-29 22:38:02

Haha, klockrent :D

Svar: japp :D
Dess

Postat av: Caroline

Publicerad 2013-05-03 11:01:26

Tyvärr finns det ju dem som bryr som om hur andras hy ser ut, har själv fått höra att jag sett sjuk ut både från kollegor och nära vänner pga av blekhet.

Tack och lov blir man äldre, snyggare, visare och slutar bry sig =D

Svar: gud, vilka idioter!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej