Isadora Waterproof Eyebrow Pencil - Light Brown

Publicerad 2013-04-11 22:52:00 i Jag tycker till om produkter

Jag gillar den nya ögonbrynspennan från Isadora, måste jag säga. Även fast den är mjukare och mer pigmenterad än jag är van vid. Ögonbrynspennor ska ju gärna vara lite hårda och kräva en lite fastare hand, eftersom det lätt ser tokigt ut om man målar för hårt. Och det är ju bättre att bygga på allt eftersom än att gå ut hårt direkt och få ett deformerat bryn på halsen. Så att säga.
Den här pennan är som sagt mjuk, och ganska mörk för att vara "light brown". Om ni vill se hur mina omålade bryn ser ut kan ni bland annat se det här. Den mjuka pennan är inte idealisk för att måla små naturliga låtsasstrån med, men den medföljande borsten är bra att sudda med och gör brynet lite mindre hårt och definerat. Efter pennan fyller jag i lite mer med brynskugga.
Vattenfastheten tvivlar jag lite på eftersom det är skillnad mellan att måla på hår och att testa på armen. Det är inte säkert att pennan sitter lika bra på brynen som den gör på övriga kroppen. Men jag har inte duschat eller badat med den än - får komma ihåg det till nästa gång!
 
 
Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-07-20 13:55:19

Vässar man den pennan?

Svar: Ja, det gör man!
Dess

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-02-15 11:02:05

När jag vässar den går den bara av och det ser jättekonstigt ut


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej