China Glaze - Atlantis

Publicerad 2012-09-11 19:42:00 i Nagelfint

Gud, det känns som att jag bara visar CG-lack på naglarna nu för tiden, men vad jag kan säga? Det är mitt absoluta favoritmärke i kategorin nagellack, de har ett fantastiskt nyansutbud och är rimligt prissatta. Men misströsta inte, till hösten lär det dyka upp en hel del Isadora-lack från deras nya Trend Nails-kollektion Jewels of the Orient (länk). Underbara, gnistrande, djupa färger. Läääängtar!
 
Atlantis är ett lack jag velat ha ända sen jag såg det på Tumblr för något år sedan. Massvis med prismatiskt regnbågsfärgat glitter i en turkos jellybas även om mina bilder inte alls gjorde glittret rättvisa. I kallt dagsljus ser man det inte, men i lampljus och solljus lever det upp och är något alldeles extra.
 
 
 
 
Nackdelen enligt vissa, och fördelen enligt mig, med såpass tjocka glitterlack, är att de ofta lossnar i stora bitar och går att skala av i ett svep. Vill man bära lacket många dagar kan jag tänka mig att det är irriterande men för mig som lackar om ofta är det skönt att slippa harva med nagellacksborttagning (folie-metoden låter så jobbig så den tänker jag inte ens testa...). 
 
På bilderna har jag tre lager och då är det nästan opakt. 2 (eller fler) lager överlack krävs om man vill ha en slät yta.
 
Kommentarer

Postat av: BrilliantNail

Publicerad 2012-09-11 22:25:32

Så galet blingigt och läckert!

Postat av: Chaosophia

Publicerad 2012-09-11 22:32:48

Det dåliga med att lacket åker av i stora sjok är att det sitter allmänt dåligt och kan trilla av när man minst anar det. Typ efter tre timmar, om man har otur som jag verkar ha ibland. Inte bra!

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2012-09-12 10:44:32

Åh men hur snyggt som helst ju :D

Postat av: Julia, June's abstracts

Publicerad 2012-09-13 22:47:15

Det är det finaste jag sett sedan jag konfirmerade mig.


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej