Maybelline Fit Me Concealer

Publicerad 2012-10-02 16:32:00 i Jag tycker till om produkter

Jag behövde en ny concealer när mitt älskade exempar från e.l.f tog slut. Valet föll på denna, eftersom jag hört att Fit Me-serien har en del ljusa nyanser. 110 och 115 är de ljusaste - 110 är gultonad och 115 är rosatonad. Jag är egentligen mer gul än rosa i ansiktet men valde ändå 115 eftersom den såg snäppet ljusare ut i hylsan. I ansiktet smälter den bra in - täcker under ögonen och pigmentfläckar bra, men när jag swatchar på armen ser den på tok för mörk och rosa ut. Lustigt det där!
 
 
Den här concealern känns krämig och är riktigt pigmenterad. För att få så hög täckning som möjligt så "baddar" jag den lätt på plats med fingertoppen, istället för att smeta ut den och få all produkt på fingret i stället. 
En helt klart godkänd concealer även om jag hade önskat ännu en nyans ljusare och med ljusreflekterande egenskaper. Men man får mycket för pengarna (99 kr).
Kommentarer

Postat av: Skatan

Publicerad 2012-10-02 20:42:36

Jag skulle vilja tipsa om Garniers färgade roll-on concealer/ögonserum-tjoss. Har glömt vad den "egentligen" heter. Den finns i light och medium nyans och den ljusa är superbra! Den är superlättaplicerad, man rollar på och baddar in percis som du beskriver. den döljer ringarna och är ljusreflekterande. i nödfall kan den även användas till annat man vill täcka som småfinnar eller någon liten rodnad!

Svar: tack för tipset!
Dess

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2012-10-02 23:22:58

Svar: Jag tycker dom är jättebra :) Dock önskar jag att mitt skrivbord inte var så djupt för jag hamnar lite långt ifrån spegeln men det funkar hehe :)


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej