Nyförvärv från Kicks & H&M

Publicerad 2012-11-01 01:05:43 i Jag tycker till om produkter

Kicks har ju som de flesta kanske vet lanserat sin egen linje smink nu, och jag var nyfiken på att testa några av sakerna till ett bra pris. Jag köpte blushet Must Have (99 kr) och ögonskuggan In the Spotlight (89 kr), och ett svart nagellack som visserligen inte är nytt. Handlade man för 200 kronor fick man asken med krämer på köpet. Blushet är väldigt, väldigt skirt men är fint på, ögonskuggan är även den skir som tusan men ser fin ut om man packar på den ordentligt. Krämerna har ju fått lite blandade recensioner men jag tycker alla tre luktar gott och lagom sött, faktiskt! 
Lösögonvipporna och ögonbrynsfixet köpte jag på H&M. Ögonbrynsgelé är helt oumbärligt.
 
 
 
 
Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2012-11-01 11:45:46

Du får återkomma med en recension av Kicks smink! Har funderat på att testa det själv, men vill gärna ha lite kött på benen innan jag ger mig in i det :p

Svar: har bara testat det på bilden, hittills!
Dess

Postat av: Emma P

Publicerad 2012-11-03 17:45:47

Åh vad mkt fint! Jag spanade faktiskt på rougen igår, flera såg trevliga ut... Fransarna har jag inte sett i butik, de ser spännande ut.

Svar: Fransarna är från h&m :)
Dess

Postat av: linda

Publicerad 2012-11-21 10:31:28

brukar läsa din fina blogg, men inte kommenterat tidigare, är kicks skuggorna värda priset? tyckte de va rätt dyra så vågade inte chansa :P

Svar: Ögonskuggan är skimrig och fin och medel-pigmenterad. Rouget är ganska dåligt pigmenterat men om man väl lyckas så är det grymt fint!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej