England-shopping 1

Publicerad 2012-11-26 18:28:34 i Övrigt

Jag tänkte visa ett par Instagram-bilder på England-shoppingen. Här är första delen. De tre nagellacken nedan är från Superdrug som hade ett 3 för 2-erbjudande. Den första färgen är Pink Sapphire Glitter från Barry M (såå fint), den andra är en duokrom från Rimmel med numret 20, och den tredje är ett speciellt lack som är rött med svarta matta... öh, minipaljetter i. Ser ut som mosade bär och heter Ladybird (från Accessorize).
Nedan ser vi först legendariska Fantasy Fire från Max Factor (går inte att köpa i Sverige...), torrschampo från Batiste samt 2 duschkrämer från Original Source som jag läst så himla mycket om så jag var tvungen. De luktar HIMMELSKT GOTT och kostade 11 kr (!!!??) styck på extrapris. Sist men inte minst Bourjois Healthy Mix Foundation som Lisa Eldridge tipsat om ca 1000 gånger. I färgen 51 Vanille Claire. Ser fram emot att testa!

 
 


 
 
 
 
Kommentarer

Postat av: Emma P

Publicerad 2012-12-17 22:12:48

Kul att se dina inköp, blev en hel del fint:)

Svar: jag är nöjd :)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej