Biotherm Lait Solaire

Publicerad 2012-05-05 19:04:51 i Jag tycker till om produkter

Jag såg att en av mina solskyddfavoriter vunnit uppmärksammade Swedish Beauty & Cosmetics Awards! Nämligen Biotherm Lait Solaire. Jag har en med SPF50, och tänkte skriva några rader om produkten.

 

 

Jag köpte den här krämen när jag var på semester och kände att jag kunde lägga de slantarna på ett bra solskydd, och jag blev inte besviken. Den här krämen går in snabbt i huden och lämnar inte en vit fet gegga efter sig som många andra solskydd kan göra. Jag har faktiskt använt den i ansiktet också utan några problem! Men undvik ögonområdet och munnen, för den smakar blä.

Luktar gott gör den, dock!

Den är dryg och otroligt smidig att massera in. Och ett plus för det höga SPF-alternativet! 
På medelålders personer brukar det nästan alltid vara huden på halsen/bröstet och i urringningen som blivit skrynklig och pigmenterad, har ni märkt det? Det beror på att huden där är så tunn och utsätts för mest direkt solljus i och med urringade toppar. Så skydda er för bövelen!

 

Finns på bl.a Kicks och kostar vanligtvis 290:- men nu har de 20% rea på alla solskydd, så nu får man den för endast 217,50:-!

Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej