Min Glossybox i februari

Publicerad 2012-03-01 16:52:05 i Övrigt

Ni har väl inte lyckats missa det fantastiska konceptet Glossybox? För ödmjuka 139:-/månaden (dras via autogiro) får man hem en fin låda med blandade produktprover i slutet av varje månad. Det här är min första, och jag var väl... ja, varken jättenöjd eller besviken. Hade förväntat mig mer smink (haha...) och mindre hudvårdsgrejs. Man får fylla i ett antal uppgifter på deras hemsida och sedan ska produkterna man får vara speciellt anpassade efter ens personliga profil, men jag tror ärligt talat att det är slumpen som avgör.

 

I alla fall fick jag en spruta (räcker till typ 2 behandlingar) Brazilian Peel (peeling med AHA-syror som gjorde huden len), en liten flaska kroppsolja från Nuxe (luktar underbart), exklusiva ansiktskrämer från Murad och Doctor Babor (trevliga krämer båda två) samt en mascara från Daniel Sandler som i mitt tycke inte var mycket att hurra för. Men jag ser fram emot nästa Glossybox, och fler därefter!

 

För att läsa mer och bli medlem, klicka här!

Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej