Mes petits chéris

Publicerad 2012-07-05 19:13:16 i Nagelfint

Jag hade visst ett utkast som legat i ett par veckor med lite ny fångst som jag glömt visa. Dessa godingar hittade jag på en utförsäljning hos Lindex - jag ♥ utförsäljning for-fucking-ever! De är inte nyutkomna eller fräscha på något sätt, men veeeem gillar inte att se närbilder på andras nagellacksflaskor?! (Ehm... det kan eventuellt bara vara jag.)
 
 
 
Det här lacket glider på som smör och är superlätt att få jämnt och fint. Torktiden är ultrasnabb. Kan inte sluta stirra på mina naglar när jag bär Racing Green, det är lätt ett av de vackraste cremelacken jag äger. Mavala kan det där - en annan av mina favoriter från dem är Mexico.
Blue Star från Lumene var riktigt fint även det, kommer bli perfekt i höstrusket senare.
Kommentarer

Postat av: Lovisa

Publicerad 2012-07-05 22:29:51

Åååh, sanslöst vackert. Så jämnt och fint du lyckas lacka, jag har, trots övning, inte lärt mig att helt undvika nagelbanden än :D Jag är ju ganska ny på din blogg, så jag vet inte massor, men har du provat Ciaté-lacken någon gång? Jag har provat tre olika och det är det absolut mest lättlackade jag har :)

Svar: Nej jag har aldrig testat dem faktiskt :) Jag brukar medvetet måla långt från nagelbanden och försöka runda av kanten lite, sen om det blir för stort mellanrum kan man ju korrigera det med det andra lagret :)
Dess

Postat av: Julia

Publicerad 2012-07-10 16:01:02

Jag älskar också Racing Green. Jag har svårt för gröna nagellack rent generellt, men det är ett perfekt cremelack faktiskt.

Svar: Jag håller med =)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej