Mina paletter del 1: Storm från Sleek

Publicerad 2012-06-10 20:56:59 i Smink

En finfin budgetpalett jag har i min ägo är ju Storm från Sleek. Det här är ingen vardagspalett i mitt tycke. Även om jag gillar att använda skimmerskugor till vardags så är skuggorna i den här paletten ganska mörka och näst intill metalliska i finishen, om man packar på dem rikligt.

De här skuggorna är väldigt mjuka och krämiga tack vare mineraloljorna i dem, de är så nära man kan komma krämskuggor utan att riktigt vara det. Därför är de väldigt tacksamma att trycka på ögonlocket med fingret (om man inte är nitisk med sminkhygienen, vilket jag inte är), men är inte lika lättarbetade med pensel. Vid minsta kontakt med en pensel smular de sig (även de matta) och man får räkna med lite spill.

Jag som är lite lat av naturen undviker helst en massa jobb och nedfall på vardagsmorgnarna, vilket gör att jag nästan bara använder den här till fest. Då är den guld! Även om jag önskar att den smaragdgröna skuggan var lite grönare - på locket ser man ingen skillnad mellan den och den mörkblå.

Kostar €8.50 (ca 76 kr) på http://www.sleekmakeup.com/

 

Kommentarer

Postat av: Hair et cetera

Publicerad 2012-06-11 07:41:17

Fina färger :)

Postat av: Sandra

Publicerad 2012-06-19 09:35:42

Ser härligt ut :), skulle kunna funka till vardags till hösten och vintern tycker jag :)


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej