Cravings I

Publicerad 2012-06-03 18:25:02 i Vill haaa

Ny kategori här på bloggen: Vill haaa. Till för sådant jag ack så gärna vill köpa men inte kan eller får på grund av budget. Men drömma går ju, och om jag samlar dem här så glömmer jag inte bort vad jag ville ha, om jag nån gång skulle komma över extra stålar. Smart va? För i 99 fall av 100 är det jag unnar mig själv i själva verket helt random saker fastän jag egentligen hade siktet inställt på något annat.

 

 

1. Blush by 3 från Sleek, i kombinationen Lace. 3 blush för 117 kronor (exklusive frakt) låter ju lite för bra för att vara sant, men jag väntar nog tills jag "behöver" något annat från Sleek med tanke på fraktkostnaden.

2. Thierry Mugler "Angel" EdP. Behövs ens någon motivering? Jag känner mig som wonderwoman när jag bär denna. Just då struntar jag högaktningsfullt i alla doftkänsliga.

3. Huile Prodigieuse från Nuxe, nu när min provflaska från Glossybox är slut. Den luktar sååå gott och är perfa att ha i hårtopparna.

4. China Glaze - Atlantis. För att jag tycks reblogga bilder på det på Tumblr som en galning.

5. Garniers version av BB-cream, Miracle Skin Perfector, i nyansen Light. Den luktar gott (jag har fingrat på den i affärer) och så många hyllar den. Men, jag är inte säker på att  den är tillräckligt ljus för mig, och varje gång jag tänkt köpa den så har något roligare/viktigare kommit upp.

6. MAC Lipstick - Rebel. Motvering överflödig.

7. Juicy Couture - Viva la Juicy EdP. Kanske är en synd att nämna den i samma sammanhang som Angel, men det struntar jag i. Den här luktar så freaking jävla gott och gör mig glad.

8. MAC Blot Powder/Pressed, för att min förra dosa är slut sen länge. Älsk på denna.

9. Too Faced "Eye Love" Eye Shadow Collection. Så fiiina färger, och älskar Too Faced, och paletter i allmänhet. De längst till höger har jag redan i och med Romantic Eye-paletten, men det hindrar inte mig.

 

En vacker dag, i en inte alltför avlägsen framtid... Och jag fyller ju år om några veckor. Tjoho!

Något från den här listan ni själva suktar efter?

Kommentarer

Postat av: Michan- Beauty by M

Publicerad 2012-06-03 23:08:09

Atlantis är verkligen så himla snyggt!

Jag älskar min flaska och sliter den med hälsan ;D

Postat av: June

Publicerad 2012-06-04 18:43:49

Hehe, funderade på om jag skulle börja göra såna här inlägg bara häromdagen. Nu vill jag också ha Atlantis!!!

Sv: Ja, verkligen!

Postat av: johanna

Publicerad 2012-06-04 23:12:29

ja, atlantis skulle inte sitta dåligt i min nagellackssamling!


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej