Swatchplattor has arrived

Publicerad 2012-07-17 18:07:50 i Nagelfint

Jag skrev ju för ett tag sen om dessa fiffiga swatchplattor för nagellack, som finns att köpa på eBay, och idag kom de på posten. Leveranstiden var ungefär 3 veckor.
Jag satte genast igång att måla men damn vilken tid det tar! Vissa lack kräver ju 2-3 lager, men ärligt talat tycker jag bara det är kul att pyssla och pilla så det gjorde mig inget.
Här har jag swatchat ungefär 2/3 av samlingen. Och upptäckt att jag har väldigt många roströdbruna (fula m.a.o) och mörkgröna lack. Nu vet jag att jag "behöver" oreanga, koralliga, glittriga, och naturfärgade lack (typ taupe, mineralfärger, mossa och annat jordigt och höstigt). Och kanske ett eller två skimriga rödlila.
Go get! Kommer underlätta beslutsångesten och översikten något enormt.
 
 
Kommentarer

Postat av: Sofie

Publicerad 2012-07-17 18:56:37

Är det såna man kan flytta runt? :D
Klickade hem två stycken igår och ska bli kul att ha lite mer koll på lacken även om jag inte har allt för många än så länge, men mängden ökar snabbt! ;D

Svar: Ja de är flyttbara :D
Dess

Postat av: Lovisa

Publicerad 2012-07-18 22:20:09

Nu blev jag också sugen! :D Skulle ju underlätta massor.

Satt just och tittade på Nyx-lack på BeautyJoint. De brukar kosta ca 100 i Sverige. Från BJ kan man få 16 Nyx-lack för sammanlagt 393 kronor! Helt otroligt. Tänkte att det kanske skulle intressera dig :D

Svar: Kolla på eBay också, där kan man beställa typ 6 stift för 70 (eller något sånt) ibland, de har såna specialerbjudanden :)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej