Beauty-enkät

Publicerad 2012-07-05 02:49:19 i Övrigt

1. Vilken är din nuvarande favoritfoundation?
MAC Studio Ffix Fluid Foundation är den jag använder till vardags, eftersom den kommer allra närmst min hudton av alla jag någonsin testat. Men jag är alltid på jakt efter blekare nyanser och funderar på att köpa en vit (just det) foundation från Illamasqua för att kunna blanda ut mina flaskor hemma med. Studio Fix har en trevlig formula som funkar bäst på återfuktad och återfettad hud.

2. Favoritconcealer? e.l.f Under Eye Concealer & Highlighter i nyansen Glow/Fair att ha under ögonen och på mindre pigmenteringar. Den är helt underbart krämig och fin trots sitt låga pris. På småprickar och blemmor använder jag (som de som läst mina produktlistor vet) en concealerkvartett från Wet n Wild, den är tjockare i konsistensen.

3. Din åsikt om lösögonfransar? Kan vara råsnyggt till fest. Långa lösögonfransar skuggar lätt mina ögon, och gör att de kan se tunga och glanslösa ut. Så oftast klipper jag av lösögonfransarna och sätter dem bara i yttre kanten av ögat.

4. Slänger du din mascara efter tre månader? Nej det gör jag faktiskt inte, inte medvetet. Jag slängder den när den blivit torr och obruklig, men det är nog oftast efter 3-4 månader faktiskt.

5. Vilken är din favoritmaskara? Big Bold från Isadora. Så. Jävla. Grym!

6. Vilken är din mest älskade "muliti task"produkt? Apoteket Hjärtats egen Försvarets hudsalva (läppar, händer, torrhet i ansiktet, osv).

7. Använder du någon primer? Alltid på ögonlocket, utan undantag. Sällan i ansiktet, bara om jag har en svårblandad foundation eller vill ha extra lång hållbarhet. Men vettefan om den jag använder från Lumene gör skillnad på hållbarhetsfronten ärligt talat.
 
 

Min Inglot-palett

8. Favvomärke rent generellt på makeup? Jag har nog inget, tänker inte på märke när jag handlar utan på extra väl presterande produkter i allmänhet. Men jag har väl ett extra gott öga åt Too Faced och MAC.

9. Vad är namnet på din favoritögonskugga just nu? MAC Club tror jag.

10. Favvoläppstift? Intense Fuchsia från L'oreal Paris.
 
Superbra borstar från Lindex.

11. Favvoläppglans? Använder sällan läppglans, däremot läppbalsam, så jag får säga Försvarets hudsalva igen.

12. Favvoblush? Isadora Cool Pink (varför jag använder det typ varje gång jag sminkar mig...).

13. Nämn tre favoriter inom billigare "drugstore" make up-saker? e.l.f Under Eye Concealer & Highlighter som jag skrev om tidigare. China Glaze's nagellack. Och så H&M's ögonbrynsgelé.

14. Nämn tre favoriter inom dyrare "high end"make up-saker? Det jag räknar som High End kanske inte riktigt andra skulle hålla med om. Men allt över 200 tycker jag är dyrt, haha. Då får jag säga MAC's läppstift Russian Red, Too Faced's Romantic Eye Palette samt NUXE-oljan Huile Prodigieuse. Men egentligen är det nog Chanel, Tom Ford, Burberry, Dior, Estée Lauder och liknande märken som är "äkta" High End.

15. Om du bara fick använda tre makeup-produkter resten av ditt liv vilka tre saker skulle du välja? Concealer, ögonbrynspenna och ett läppstift. Tänker mig attläppstiftet vid behov också kan användas som cremeblush...
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej