Golden fig, flex tip eyeliner & golden rush = kärlek

Publicerad 2012-01-25 19:34:50 i Smink

Nyligen vann jag en tävling hos Wysteriia och fick ett litet paket fullt med godis från Isadora hem till mig, från julkollektionen. Det innehöll bland annat detta:

 

 

Isadora Eyeshadow Trio - Golden fig

Jag hade väldigt låga förväntningar på denna produkt eftersom de ögonskuggor från Isadora som jag testat generellt sett har hållt väldigt låg kvalitet. De har smulat sig, haft låg pigmentering eller varit kassa på andra sätt. Men jag blev väldigt positivt överraskad av Golden fig, speciellt av den guld-aprikos-aktiga färgen samt av den lila. De är mjuka och fina i konsistensen och blir lika skimriga och starka på ögat (med primer självklart) som i förpackningen. De är också förvånansvärt snygga tillsammans och helt enkelt underbara. Den silvriga i trion ger jag dock inte mycket för; den faller mest bara isär. Rekommenderas som bara den.

 

Isadora Flex Tip Eyeliner

Utformad som en tuschpenna med en väldigt smal tipp som är lätt att måla definerade och jämna eyelinervingar med. Blir svart-svart, sitter hela dagen och går enkelt bort med vatten. Kan mycket väl bli en utmanare och ersättare till den klassiker jag kört med i flera år, nämligen den från Rimmel, som smetar lite väl mycket vid fukt.

 

Isadora Express Star Gloss - Golden rush

Ett ganska alldagligt läppglans utan något att direkt klaga på. Ger hög glans, dock utan synliga guldpartiklar på läpparna och sitter rätt okej. Väldigt tjusigt och inbjudande i hylsan dock; ska testa om guldet syns i solljus när nu solen vill titta fram.

 

De andra produkterna i paketet har snabbt blivit favoriter de också, och en påfyllning av Big Bold Mascara var ju inte helt fel. Mycket nöjd med min vinst må jag säga.

Kommentarer

Postat av: Annika

Publicerad 2012-01-25 22:40:23

Åh, jag är jättesugen på att testa Isadora-paletterna, den du har där ser jättefin ut!

Postat av: lovisa/polichinelle

Publicerad 2012-01-26 17:04:36

åh, tusen tack för snälla ord! detsamma!


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej