Sammanställda swatches av MAC-skuggor

Publicerad 2012-02-05 01:59:42 i Länktips

Många och underbara är ögonskuggorna från MAC, men hur ska man kunna välja och vraka bland dem egentligen? Att stå och peta på skuggorna i ett varuhus i en halvtimme är av erfarenhet inte det roligaste man kan göra, och kan resultera i att man tillslut får beslutsångest och väljer färg på måfå. Och den löjligt orealistiska färgåtergivningen på webshopparna (Kicks, jag pratar med er!) går inte att lita på. Så hur gör man?

 

 

För en tid sen upptäckte jag, denna guldgruva, ett enormt swatch-galleri av just MAC-skuggor (och massa annat också för den delen) på Temptalia. Bildern är tagna med bra kamera i bra ljus och de känns väldigt realistiskt återgivna. Dessutom innehåller de individuella recensioner av varje skugga: textur, pigmentering, hållbarhet, och så vidare! Woho!

I framtiden ska jag definitivt förlita mig på Temptalias guide om jag vill köpa MAC-skuggor. När jag blir miljonär eller så.


Nedan har samlat länkarna till de swatchsidor jag kunde hitta med vad jag tror är sortimentspermanenta skuggor (men det finns fler), plus lagt till de nyanser jag tycker ser finast ut i varje kategori!

 

Beiges, Whites, Highlighter Dazzlelight

Black, Silver, Gray Copperplate

Browns (Part 1) Amber Lights, Smut

Browns (Part 2) Woodwinked, Mythology

Burgundy & Brown Shale

Greens Sumptuous Olive, Humid, Bottle Green (grönt = <3)

Neutrals (Part 1) Patina

Neutrals (Part 2) Say, yeah

Oranges, Yellows, Golds Goldenrod, Nylon

Purples Beautiful Iris, Indian Ink, Stars n' Rockets

Reds, Pinks, Oranges Beauty Marked, Cranberry, Coppering

Teals, Blues Prussian, Moon's Reflection

 

För att komma till huvudsidan med fler märken, dock inte enbart "permanenta" skuggor, klicka här. Happy hunting!

Kommentarer

Postat av: Gabriella

Publicerad 2012-02-05 13:52:30

Jag gillar Temptalia's Dupe List riktigt mycket också. Där kan en hitta samma färg på ögonskugga/foundation/whatever i olika märken. T ex om en tycker MAC är för dyrt kan en kanske hitta sin favoritskugga hos ex L'Oreal istället. http://www.temptalia.com/makeup-dupe-list

Postat av: June

Publicerad 2012-02-06 22:14:18

W.O.W. Älskar personer som gör saker så där helhjärtat.Sv: Glömde skriva det, 149 kronor kostar de. Flaskorna är ganska stora, de innehåller 13 ml.


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej