Nyförvärv från e.l.f

Publicerad 2012-02-01 14:44:22 i Smink

La en beställning hos e.l.f för ett tag sedan, och mest blev det lite nya borstar. Älskar både deras bronzing brush och blending brush, de är helt otroligt mjuka och finns att köpa här.

Fast mest nyfiken var jag ändå på deras tinted moisturiser och ögonconcealer, som jag aldrig hade testat förut. Här i färgerna Glow/Fair och Ivory.

 

 

Som ni (kanske?) kan se på jämförelsen nedan, så täcker fuktkrämen sparsamt - mycket mer än så kan man inte förvänta sig av en tinted moisturiser. Men den känns skön på huden, och den ser naturlig och inte för glansig ut. Concealern är jag också nöjd med, blir perfa till våren/sommaren när jag vill ha något lättare på huden än min nuvarande och otroligt täckande go-to-concealer från Wet'n'Wild. Jag har inte så mycket problem med finnar, däremot har jag pigmentering lite här och var i ansiktet (trots att jag är en inbiten användare av SPF, gah) samt ytliga blodkärl jag haft sen jag var liten och gärna täcker lite.

 

Här syns även blush från e.l.f i färgen Flushed.

 

Med i ordern slank givetvis två nagellack, Chocolate och Teal Blue (!?). Men mer om dem i ett separat inlägg.

 

Wie!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej