e.l.f Under Eye Concealer & Highlighter

Publicerad 2012-02-12 23:08:33 i Jag tycker till om produkter

 

Hos flytande concealers har jag ofta upplevt att täckningsgraden varit på tok för låg. De har varit mjuka och krämiga men knappt synts på huden, varit flammiga och svåra att sudda ut eller inte gjort sitt jobb med att täcka mörka ringar. Detta kan man dock inte beskylla e.l.f Under Eye Concealer & Highlighter för.

Den är både otroligt krämig och lättsuddad OCH täckande och högpigmenterad. Ytterst lite krävs, och concealern smälter in perfekt på huden. På bilden ser ni nyansen Glow/Fair, och concealerdelen är lite ljusare än min hudton (som för övrigt är NC15 hos MAC) vilket jag tycker är bra eftersom den både fungerar täckande och uppljusande. (Highlighterdelen, med sin mjölkiga vita kräm, är i princip orörd.)

e.l.f Under Eye Concealer & Highlighter använder jag under ögonen, runt näsvingarna samt i mungiporna och jag kan ärligt säga att det är den mest awesome concealern jag någonsin testat! Whoa! För punkttäckning av mindre blodkärl och plitor tycker jag dock att en tjockare concealer i kakform funkar bäst, så där använder jag fortfarande Wet n Wild Cover All Concealer Palette.

 

Det bästa av allt? Dryga 35 kronor får man ge här.

Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej