Budgetversion av High Tech Lighter?

Publicerad 2012-02-14 11:46:00 i Jag tycker till om produkter

Ni vet den där concealerkvartetten från Wet n Wild som jag lovordat flera gånger? Den är inte bara grym på att täcka små skavanker i huden (den är t.ex mindre kakig och mjukare än Make Up Store's Cover All Mix, och typ tusen gånger billigare) - jag har hittat ett nytt användningsområde!

 

Den silvriga biten, a.k.a den jag aldrig använder, funkar nämligen lite som en High Tech Lighter, alltså den hyllade MUS-primern som gör skuggor starkare i färgen! Budgetalternativet från WnW har samma effekt.

 

 

Under skuggan till vänster har jag alltså den skimriga krämen från concealer-paletten, och till höger min vanliga primer från Lumene. Som ni ser så är skuggan till vänster inte bara skimrigare, utan mycket mer intensiv i färgen. När jag skulle tvätta av färgerna var det dock Lumene som satt hårdast på huden, men färgmässigt vinner WnW.

 

Så känner ni för en boost under ögonskuggorna i stil med High Tech Lighter (om än med något sämre hållbarhet, såklart) och dessutom vill ha en grym concealer, go fynda!

Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2012-02-14 13:12:57

Åh tusen tack för tipset! Har suktat efter MUS Cover All Mix för länge, men jag har verkligen inte råd och tycker inte det är värt att lägga så jävla mycket pengar på EN sminkprodukt så det har inte blivit av. Lär aldrig bli heller. Men om den här från Wet n' Wild är nästan lika bra så varför inte? :D Har funderat på den till och från i 1 år nu men aldrig riktigt vetat om den var något att ha. För det priset kan man ju iaf testa!


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej