Maybelline Color Tattoo - Pink Gold

Publicerad 2012-12-09 13:22:00 i Jag tycker till om produkter

Efter att ha läst ca hur mycket som helst om de här Color Tattoo-skuggorna från Maybelline slog jag till på Pink Gold när jag hade lite dötid på Victoria Station i London. Det är det som är tjusningen med att läsa så mycket bloggar som jag gör, man står aldrig utan köptips.
 
 
+ Fin färg med fint skimmer. Lätt att sudda ut och torkar snabbt utan att hinna creasa. Går utmärkt att packa skuggor ovanpå och använda som bas. Bokstavligt talat omöjlig att rubba eller gnugga bort när den väl torkat. En såpas diskret färg att creasandet inte blir uppenbart (se nedan).
 
- Tyvärr creasar den efter ett tag, både med och utan primer (TFSI). Efter 5-6 timmar ligger det mesta av produkten i veck, och jag har normalt _aldrig_ problem med detta och inte oljiga ögonlock alls. För att få ut mest av just den här färgen bör man alltså använda den som bas under en annan skugga.
 
Köpt för £4.99 (52 SEK) på Superdrug, finns att köpa på bl.a Kicks för 99 kr.
Kommentarer

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2012-12-10 01:37:43

Åh vad trist! Jag har testat den i en brun nyans och den la sig inte i veck öht på mig :/


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej