Jämförelse: bleka foundations

Publicerad 2012-12-11 18:11:00 i Smink

Nu har jag ovanligt många foundations hemma för att vara jag, i och med att jag köpte två stycken olika flaskor i England (Borjouis och Revlon). En av dem, Revlon Photoready, ska jag ge bort (gillar inte att den är glittrig, och den ser flottig ut på mig och framhäver torra partier), men så länge jag har den är detta ett perfekt tillfälle att jämföra!
 
Jag vet att många i likhet med mig har otroligt svårt att hitta foundations som är ljusa nog. Varje gång jag ska testa en ny så googlar jag swatches och jämförelser för att se hur just den nyansen jag är nyfiken på ser ut jämte MAC NC15, som är min default (även fast den också är pyttelite för mörk).
Så, here goes - en jämförelse mellan fyra olika märken och nyanser!
 
 
Vilken är bäst på vad, då? Jo...
 
Högst vs. lägst täckning: L'oreal/Revlon
Mest naturlig finish: Borjouis
Mattast finish: MAC
Längst hållbarhet: MAC
Billigast vs. dyrast: Borjouis/MAC
 
En recension av Borjouis Healthy Mix Foundation dyker snart upp här i bloggen!
 
En: This little snippet in English is added to make sure this post appears in international Google searches, too - it's a swatch comparison between four relatively pale foundations. The foundations showed are Borjouis Healthy Mix Foundation in 51 Vanille Claire, L'oreal True Match in C1 Rose Ivory, MAC Studio Fix in NC15 and finally Revlon Photoready Airbrush Foundation in 010 Vanilla. The last one is glittery and light-reflectant, which makes it appear slightly lighter in flash photographies than in real life. Hope this was helpful!
Kommentarer

Postat av: Emelie James

Publicerad 2012-12-12 12:46:10

Jag kör alltid på NC15, men tycker inte alls att den är sådär blek! :O Jag har ganska olivfärgad hudton och jag blir jättebrun på sommaren, men på vintern blir jag blekis och NC15 är den enda foundation jag har hittat som är ljus och inte rosa... Hur lik är Borjouis Vanille Claire och MAC NC15 i tonen?

Svar: De är väldigt lika, möjligtvis att Borjouis är pyttelite mörkare men de är lika gula i tonen. :)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej