England-shopping 2

Publicerad 2012-12-02 15:25:00 i Smink

Här är del två av England-shoppingen, här är vad som köptes i skönhetsväg i London (förutom några julklappar).
Från vänster till höger: lösögonfransar från Eyelure, nyutkomna Illamasqua-lacket Charisma som jag önskat mig ända sen jag såg det, L'oreal Color Riche Quads Les Ombres - Disco Smoking, Maybelline Color Tattoo i färgen Pink Gold, blush från Sleek i färgen Flamingo, juliga örhängen med julkulor från Claire's, samt en stippling brush från Real Techniques.
 
 
Nästan alla affärer jag var inne i hade rabatter på hela sortimentet, och somliga affärer som t.ex Boots har 3-för-2-erbjudanden och liknande. På Boots hade de även "köp för minst £15 av [valfritt märke] och få en julklapp" så det gjorde jag bland annat.
 
(Jag listade förresten ut en jättebra väg att promenera/åka om man är första gången i London, har max 12 timmar på sig, och vill både hinna shoppa och titta på lite sevärdheter. Mycket text följer!
Jag gick från Victoria Station till Harrods, sen längs med Hyde Park upp till Marble Arch där Oxford Street börjar. Sen gick jag lite mer än halva Oxford Street (Selfridges, Debenhams, Primark, etc) innan jag svängde in på Regent Street mot Picadilly Circus. På Regent gjorde jag en liten detour in på Carnaby Street som hade väldigt fina "rockiga" juldekorationer och små roliga butiker.
Så småningom kom jag till Picadilly Circus och passade på att köpa lite souvenirer inne på Cool Brittannia. Därifrån var det inte långt till Trafalgar Square där även National Gallery ligger, som jag kollade in. När man går från Trafalgar Square mot Big Ben/House of Parliament så passerar man även Downing Street där det stod poliser med läskiga maskingevär. Därifrån tog jag Victoria Street söderut och sedan svängde jag norrut för att ta en titt på Buckingham Palace. Jag lyckades alltså promenera runt nästan hela Westminster, och jag hann med råge! Men man får räkna med ömma fötter.
På slutet hade jag lite extra tid så jag gick tillbaka hela vägen till Trafalgar Square och ner mot vattnet och Jubilee Bridges. Utsikten från bron över London Eye och House of Parliament var helt fantastiskt! På andra sidan floden låg en pittoresk liten julmarknad. Jättemysigt.
Kartan är din bästa vän. Kär i London nu!)
 
Kommentarer

Postat av: Sanna

Publicerad 2012-12-02 17:50:09

Gud så fin blogg och vilka fina bilder, verkligen! Titta gärna in på min och min bästa väns nya blogg, hade blivit super glad om du gjorde det. Kram! ♥


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej