Hårkris of Dess II

Publicerad 2012-08-09 13:13:00 i Hår & hud

Min hårångest har kommit tillbaka igen. Som vanligt i Augusti-September. Det är oftast då jag sätter igång med (mer eller mindre lyckade) hårprojekt.
Under det senaste året har mitt hår förändrats många gånger. Förra hösten var jag så olidligt trött på mitt långa slitna bruna hår som skadats av blekningar. 
Så jag klippte av det, och resultatet blev detta: 
 
 
Efter ett tag tröttnade jag på den mörka färgen och kom på att jag ville bli blond. Så jag blekte slingor i håret, men hos frisören konstaterades det att dålig hemmafärg hade missfärgat mig och de blekta slingorna blev i stället gröna (!). Så istället fick det bli rött, med LUGG för första gången på många många år.
 
 
Men rött är ju som bekant omöjligt svårt att underhålla, så jag tröttnade efter några månader och färgade mörkbrunt, igen. Jag klippte även till luggen igen, vilket var väldigt dumt gjort med tanke på att lugg är skitjobbigt att ha (tycker jag). Men det glömde jag tydligen bort.
 
 
 
Nu har både håret och min lugg varit på utväxt ett tag och jag har inte färgat håret på länge. Det ser förjävligt ut rent ut sagt. Jag vill ha förändring! Jag är trött på det långa håret och vill ha page igen, som förra hösten! Men jag måste vänta många månader på att min lugg ska växa ut, och det är så frustrerande. Jag hoppas bara tiden går snabbt och tills dess får jag väl gå runt i Britney-knut och hårspännen. Ugh, säger jag bara.
 
Kommentarer

Postat av: Lola

Publicerad 2012-08-09 21:48:37

Skulle inte kalla det där förjävligt, kanske förjävla snyggt om något! :)

Postat av: Honi

Publicerad 2012-08-10 17:55:05

Snyggt tycker jag också, men jag känner ungefär som du. Jag vill ha något NYTT! Mitt hår har oavsiktlig ombre efter några slingor jag gjorde för typ ett år sen. Tror jag färgar det till min vanliga hårfärg snart!

Svar: en ny frisyr känns som en hel makeover :)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej