Classique huvudvärk

Publicerad 2012-04-19 22:50:19 i Övrigt

Vanligtvis är jag inte alls särskilt känslig för dofter och parfymer, förutom när någon på spårvagnen fullkomligen har dränkt in sig i parfym så att det riktigt svider i näsan. Men en parfym har blivit den första att framkalla migränartad huvudvärk hos mig, och det är Jean-Paul Gaultier's Classique X. Sprayade lite på handleden innan en mardrömslik flygfärd då jag minns att jag irriterade mig riktigt mycket på den. Och förra månaden fick jag hem en liten provflaska av Classique X och gjorde såklart om misstaget. Ett litet, litet sprut på handleden och jag fick otroligt ont i bihålorna och huvudet och försökte för allt i världen gnugga bort parfymen från handleden med vatten och tvål utan att lyckas. Skitstark, skitstörande, genomträngande och huvudvärksframkallande. Usch.
Ändå vill jag minnas att jag provsprayat Classique från samma tillverkare och älskat den. Konstigt.

 

Urk!

Är det någon speciell parfym ni absolut inte tål?

 

Kommentarer

Postat av: Michan- Beauty by M

Publicerad 2012-04-19 23:48:16

Jag hade en parfym från Jean Paul som jag älskade, dom tog dock bort den. Luktade himla fräscht!

Men jobbigt att du får sådan hemsk huvudvärk :(

Jag klarar verkligen inte av Ralph Lauren "Cool".

En gammal klasskamrat hade alltid den,och den fick mig att må så illa :P

Postat av: Johanna Karlsson

Publicerad 2012-04-20 10:52:14

Jag blir i och för sig så där av de flesta dofter + får ett allergianfall men de värsta, det finns två måste vara Britney Spears Fantasy och Aqualinas sockerbomb. Usch fy och blä. Nej, de går fet-bort!

Postat av: Annika

Publicerad 2012-04-20 11:39:01

MÅnga parfymer från Kenzo har jag riktigt svårt för. Särskilt en som är i en liten röd flaska. Var på resa med jobbet och den andra assistenten dränkte sig i den parfymen och jag hade huvudvärk hela resan. Även de flesta parfymer som Christina Aguilera har sitt namn på. Den gemensamma nämnaren för alla dessa dofter är att de är ganska tunga och sötsliskiga och det fixar inte riktigt jag. Vilken är din favoritparfym då? För mig är det just nu Irresistible från Givenchy eller L'occitane Thé vert.


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej