Projekt Starka Naglar: del I

Publicerad 2011-09-22 19:02:27 i Jag tycker till om produkter

Jag har alltid kunnat få väldigt långa naglar, men sen har jag oturen att de böjer sig och går av väldigt lätt eftersom de är så tunna. Jag tror att en hemlighet till att få långa naglar kan vara att ständigt ha dem målade, och att det är därför som jag lyckas. Jag har alltid färg på naglarna eftersom jag tycker det är vackert, elegant och superfeminint. Tyvärr har jag då problemet att naglarna en efter en går av när de nått en viss längd, det brukar börja med tummen och pekfingret.
MEN, nu har jag upprepade gånger läst om Trind Nail Repair som ska vara en mirakelkur för naglarna, och som ska göra dem hårda, tjockare och mindre benägna att skivas. Så just nu går jag på en intensivkur där man målar naglarna varje dag i 2 veckor med Trind, snacka om att det känns konstigt utan färg.

Så, jag återkommer helt enkelt om lite över en vecka och rapporterar om hur det gått. :)
Trind Nail Repair kostar 129:- och finns att köpa på bl.a Kicks.
Kommentarer

Postat av: Sandra

Publicerad 2011-10-09 21:15:38

Åh detta vore ju det ultimata för mig! :O Har alltid tunna, mjuka och flisiga naglar. Enda gången jag faktiskt lyckas få dem relativt långa innan de börjar gå av igen är om jag precis som du säger, ständigt målar dem med nagellack eller är arbetslös och inte gör nånting. Så fort jag börjar pilla med saker går de av.

Postat av: linnea

Publicerad 2011-10-10 13:03:34

Hej!Måste bara varna dig! Jag köpte Trind för mina naglar var hemska och jag trodde dom skulle bli bättre. Sen åkte jag bort och träffade på en tjej som jobbar på en nagelsalong. Det första hon frågar mig är om jag använder Trind! Hon kunde alltså se det på mina naglar. Sen berättade hon att Trind förstör dina naglar mer än reparerar och har för ett tag sen varit förbjudet för det har haft innehåll av ett farligt ämne. Nu vet inte jag hur dina naglar reagerar men jag ville bara varna dig! :)

Postat av: Gabriella

Publicerad 2011-10-11 19:54:44

Avskyr verkligen att min allra första kommentar här blir en negativ kommentar, men jag lovar att nästa blir bättre. I alla fall, Trind är ingen höjdare för naglarna. Den innehåller formaldehyd. Effekten blir ungefär som silikon i håret -så länge du använder det känns det bra, men undertill finns problemet kvar. Gör det hellre till en regelbunden vana att smörja in naglarna och nagelbanden med en olja, ren jojobaolja fungerar fint men det finns andra som är riktade till just naglar. Det bygger upp nageln över tid och gör dom starkare från grunden.

Postat av: Dess

Publicerad 2011-10-13 12:57:31

Gabriella: Mjo, jag har hört att formaldehyd inte ska vara någon höjdare, men jag trodde att det verkade mer djupgående... hur som helst, kuren fungerade inte helt och hållet som jag ville, så i fortsättningen ska jag bara använda Trind som underlack.

Postat av: Sara

Publicerad 2012-04-19 14:09:41

Har du sådär gula naglar eller får man det av medlet? :S

Postat av: Dess - Drömteori

Publicerad 2012-04-19 19:17:57

Sara: Rött nagellack hade missfärgat dem sen innan.


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej